top of page

OVER

Turquoise Energy Management

Turquoise Energy Management staat voor een kosteneffectieve aanpak van de energietransitie voor uw gebied - groot of klein. Investeren in een duurzame energievoorziening voor uw gebied verdient een focus op de lange termijn. De investeringen gaan vaak tientallen jaren mee. Om slim te investeren is het belangrijk ver vooruit kijken.

Door de mogelijkheden in de omgeving, in de (bedrijfs)processen en de beschikbare technische oplossingen te combineren, maakt Turquoise Energy Management voor u een energietransitie-programma. Desgewenst ondersteunt zij ook de uitvoering van dit programma.

Turquoise Energy Management (TRQS B.V.) is opgericht door Tanju Ozel, Jeike Wallinga and William Hartman in 2015 als onafhankelijke ontwikkelaar van lokale energiesystemen. Sinds 2018 ligt de focus op het adviseren op het gebied van een integrale aanpak van de energietransitie.

Team
Consultant
Jeike Wallinga

j.wallinga@trqs.nl | Mobiel: +31 6 3193 4130

Jeike heeft een sterke drive voor duurzaamheid en is analytisch sterk. Ze studeerde natuurkunde en is een ervaren project- en programmamanager. Haar sterkte ligt in het ontwerp van duurzame energieoplossingen voor gebieden vanuit een integrale kostenbenadering.

Need more details? Contact us

We are here to assist. Contact us by phone, email or via our Social Media channels.

bottom of page