top of page

Afgeronde Projecten

Gemeente Amsterdam
Duurzaam Zuidoost

De energietransitie vraagt veel van gemeenten: de rollen die zijn kunnen en moeten spelen veranderen snel. Turquoise Energy Management heeft in opdracht van de gemeente Amsterdam in kaart gebracht welke duurzame ontwikkelingen een rol kunnen spelen bij de herinrichting van Zuidoost. Er ligt nu een energie ambitie en een tactisch plan om deze te realiseren. Tanju Ozel en Jeike Wallinga.

Gemeente Zwolle
Duurzame Spoorzone en Hanzeland

Namens Turquoise Energy Management hebben Otto Hettinga en Jeike Wallinga met Robert Colijn en Annemarie Beumers, een concreet plan ontwikkelt voor duurzame energie in Spoorzone Zwolle en Hanzeland, een aantrekkelijk gelegen wijk aan de zuidzijde van het treinstation. Klimaatadaptatie, voorkomen van hittestress en het tegengaan van wateroverlast, waren naast de energietransitie onderdelen van dit plan.

Turquoise Energy Management heeft project management, technische kennis van duurzame energie en watermanagement ingebracht en een belangrijke rol gespeeld om dit plan te presenteren aan het bestuur.

Gemeente Amsterdam
Asset Management

De Gemeente Amsterdam werkt aan een programma om het Asset Management in de publieke ruimte te verbeteren. Daarbij wordt onder andere de kennis op het presteren van de assets, de kosten en de risico's vergroot. Voor de Assets Licht (verkeerslichten, openbare verlichting en verkeersinformatiesystemen) heeft Turquoise Energy Management stafleden ondersteunt om het benodigde inzicht te verwerven. Daarbij zijn ook Asset Management Plannen ontwikkeld. Jeike Wallinga, Tanju Ozel, William Hartman

Ecodorp Boekel
Ontwerp

Ecodorp Boekel heeft de ambitie autonoom te voorzien in energie, water en voedsel. Turquoise ondersteunt Ecodorp Boekel met het ontwerpen van een geschikt energiesysteem hiervoor.

Need more details? Contact us

We are here to assist. Contact us by phone, email or via our Social Media channels.

bottom of page